Recept
Elzasser • To go
Snack • tussendoor • Lunch
Besmeer de bodem met crème fraîche, houd de randen rondom vrij. Bestrooi met versgemalen peper en beleg met halve ui ringen en lardons. Bak de flammkuchen in 4 minuten op ca. 230 ºC.
Allergenen: Gluten, lactose
1 flammkuchen groot
4 el crème fraîche
80 gr gerookte spek in lardons
½ witte ui, in halve ringen gesneden
½ rode ui, in halve ringen gesneden
Versgemalen peper
DEEL DIT RECEPT
Recept
Elzasser • TO GO
Snack • tussendoor • Lunch
Besmeer de bodem met crème fraîche, houd de randen rondom vrij. Bestrooi met versgemalen peper en beleg met halve ui ringen en lardons. Bak de flammkuchen in 4 minuten op ca. 230 ºC.
Allergenen: Gluten, lactose
1 flammkuchen groot
4 el crème fraîche
80 gr gerookte spek in lardons
½ witte ui, in halve ringen gesneden
½ rode ui, in halve ringen gesneden
Versgemalen peper
DEEL DIT RECEPT
Heb je een waanzinnig goed flammkuchen recept dat je graag met ons wilt delen. Dat kan. We zijn altijd op zoek naar de mooiste recepten en delen die graag met anderen. Vul hieronder je recept in en maak deel uit van verseflammkuchen.nl.